Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši.

Konec februarja smo vas že obvestili s pričetkom  sanacije kamnitega mostu čez potok Hinjo v neposredni bližini spodnje šole in vrtca.

Zaradi odstranitve mostu bo cesta zaprta od torka, 2. 4. 2024, od 9. ure dalje. Kar pomeni, da bo še možen jutranji dostop do vrtca in šole, po 9. uri pa ne več.

Usmeritve v času popolne zapore ceste

Učenci (in njihovi spremljevalci), ki v šolo prihajajo peš, bodo lahko dostopali skozi leseni in kovinski most pod gasilskim domom, kjer bo po naši oceni najbolj varno.

Učence, ki se v šolo pripeljejo s šolskim kombijem, bomo obvestili z nekaterimi spremembami voznega reda – samo na relaciji Zg. Gabrijele, lahko nastanejo tudi krajše zamude,  bo pa urejena (samo ne s torkom) začasna obvozna pot izključno za potrebe hišnika-šolskih prevozov (prevoz prehrane in učencev k uram športa).

Za tiste, ki boste z lastnim prevozom prihajali iz smeri Gabrijel, bo omogočena možnost parkiranja na peščenem parkirišču za vrtcem. Vhod v šolo bo skozi železna vrata na otroškem igrišču (poskrbite za varnost in vrata za sabo dosledno zapirajte z zatičem), po levi strani med vrtcem in šolo, do veznega hodnika v vrtcu. Pot in vhod bosta tudi označena.

Za tiste, ki prihajate z lastnim prevozom iz Krmelja in iz smeri Hinjc, bo omogočena možnost parkiranja pred gasilskim domom Krmelj (pazite na intervencijski prostor) oz. na ostalih parkirnih mestih v kraju. Do šole in vrtca boste lahko peš dostopali skozi leseni in kovinski most preko potoka Hinje.

Obstaja možnost, da  zaradi zamude v dostavi hrane s strani dobaviteljev, pride tudi do spremembe jedilnika.

Potrudili se bomo, da bodo te spremembe čim manj vplivale na življenje in delo v šoli.

Prosimo vas za razumevanje in potrpežljivost ter se veselimo nove in bolj varne pridobitve.

Ravnateljica

Gusta Mirt, prof.

Dostopnost