Skoči na glavno vsebino

Zadnji novembrski večer smo se zbrali na že 24. tradicionalnem zimskem Knapčevem pohodu, ki je letos potekal pod sloganom »Povezani za lepši svet«. Kljub dežju nas je bilo res veliko. Najmlajših in tistih malo manj mladih. Skupaj smo prižgali lučke na šoli, vrtcu in smreki, ki stoji na krožišču. Pot do kulturnega doma smo si razsvetlili s svetilkami.

V kulturni dvorani, ki je bila polna do zadnjega kotička, je potekal kulturno-praznični program v katerem so nastopali otroci vrtca in šole ter strokovni delavci vrtca in šole. Po koncu pravljičnega programa, se je na odru dvorane in v galeriji Krmelj odvijala Knapčeva dobrodelna tržnica z izdelki otrok vrtca in osnovne šole Krmelj.

Dogajanje v medprostoru je bilo res živahno. Svoje spomine so obiskovalci lahko ujeli v fotografski objektiv v Knapčevi votlini. Dišalo je po cimetovih rolicah in prazničnem čaju, ki so jih za nas pripravile naše kuharice in kuhar.

Bil je prijeten, nasmehov poln dobrodelen večer, ki smo ga izvedli ob pomoči PGD Krmelj in podpori KS Krmelj, za kar se jim iskreno zahvaljujemo.

 

Zapisala: Petra Meserko

 

Dostopnost