Skoči na glavno vsebino

PREVERJANJE PLAVANJA

Začetek šolskega leta smo izkoristili za preverjanje znanja plavanja. Znanje plavalnih tehnik se iz leta v leto izboljšuje in je opaziti napredek. Na razredni stopnji je nekaj neplavalcev, ki bodo lahko svoje znanje izpopolnili v plavalni šoli v naravi.

Vsi plavalci so na športnem dnevu opravili preizkus znanja plavanja in vzdržljivost plavanja, kjer so starejši učenci plavali dvajset minut, mlajši učenci dva krat deset minut. Starejši učenci so se pomerili tudi v med razrednem tekmovanju v plavalni štafeti, mlajši učenci so imeli razredno tekmovanje, kjer so najhitrejši plavalci:

9. razred je najhitreje opravil s tekmovanjem, sledil je sedmi in osmi razred. Pri mlajših učencih so razredna tekmovanja najhitreje opravili:   6. razred:       Aljaž Rutar

                     Manca Hočevar

                       Lenart Gole

  1. razred: Klara Hočevar

                       Žiga Papež

                       Bor Končina

  1. razred: Žan Šribar

                       Zoja Ramovš

                       Luka Hercegovac

  1. razred: Jakob Končina

                       Jakob Pelko

                       Lučka Kolenc

Obnovili smo tudi znanje s področja samo reševanja in reševanja iz vode ter se spomnili pravil obnašanja na bazenu in se jih tudi držali. Nekaj časa smo namenili tudi igri in zabavi na toboganu. Učenci so bili zelo pohvaljeni s strani upravnika bazena in ostalih gostov za svoje obnašanje in prizadevnost na športnem dnevu.

Učitelj Primož Plazar

Dostopnost