Skoči na glavno vsebino

V naši igralnici že stoji smrečica, ob njej vsako jutro poslušamo pravljice. Za še lepšo podobo našega prostora, so nam pomagali starši. Skupaj smo okrasili igralnico in garderobo, izdelati okraske za smreko ter zavili darila. Bilo je res zabavno, še posebno nam je bilo všeč zavijanje daril. Zaželeli smo si, da bi dedek Mraz videl, da so ta darila prazna in da nam bi jih kmalu zamenjal s polnimi škatlami. Ko smo končali z ustvarjanjem, smo se še malo družili in poklepetali ob soku in piškotih. Za konec pa smo dobili domačo nalogo. Ker se bližajo prazniki in čas novega leta, moramo skupaj z mamico ali atijem zapisati lepo misel, verz, voščilo ali pesmico, ki nas bo grela srca v mrzlih dneh.

Dragi starši, imeli smo se res lepo. Z vami smo zmogli, naša igralnica pa sedaj lahko žari v duhu prihajajočih praznikov.

Hvala vam.

Želimo vam prijetno preživete praznike, v krogu ljudi, ki jih imate radi, v novem letu pa polno doživetih izzivov, neizmerno toplino ljubezni in zadovoljstva v vaših srcih, z obilico smeha in otroške ljubezni.

Otroci iz Vijolične igralnice, z Mojco in Barbaro

Dostopnost