Skoči na glavno vsebino
gimnastika 2015 1V mesecu februarju se je na OŠ Krmelj odvijalo šolsko tekmovanje v gimnastiki. Skupaj so se zbrale deklice od prvega do devetega razreda in prav tako tudi dečki. Kar nekaj učencev se je tekmovanja udeležilo prvič, saj so letošnje šolsko leto pristopili h krožku gimnastike.

Nekaj jih je imelo malo treme in strahu, drugi pa so bili sproščeni.
Rezultati deklic so bili sledeči: pri najmlajših deklicah je 1. mesto dosegla Taja Dobnik, 2. mesto Larisa Perc in 3. mesto Lana Brudar. 1. mesto pri mlajših deklicah je dosegla Anja Gruden, 2. mesto Nina Gole in 3. mesto Alina Stanisavljevič. Pri starejših deklicah pa je tekmovala le ena učenka, in sicer Nastja Vrbovšek, ki je dosegla 1. mesto. Deklice so svoje znanje pokazale na gredi, bradlji, parterju in preskoku.
Dečki pa so osvojili naslednja mesta: pri najmlajših dečkih je 1. mesto dosegel Jaša Medved, 2. mesto Tim Kukec in 3. mesto Maj Zamida. 1. mesto pri mlajših dečkih je dosegel Gaj Brudar, 2. mesto Mitja Svenšek in 3. mesto Klemen Juntez. Pri starejših dečkih pa so se tekmovanja udeležili le trije učenci in ne boste verjeli, vsi trije so dosegli enako število točk in tako vsi usvojili 1. mesto. Dečki so se izkazali na drogu, bradlji, parterju in preskoku.
Treningi gimnastike potekajo dalje, saj se pripravljamo za naslednje, občinsko, tekmovanje.

gimnastika 2015_2 gimnastika 2015_3 gimnastika 2015_4 gimnastika 2015_5
Anja Luzar, vzgojiteljica OŠ Krmelj

Dostopnost