Skoči na glavno vsebino
Priprave na_pohod
Otroci vrtca in učenci Osnovne šole Krmelj smo vrata prazničnemu decembru odprli s petnajstim tradicionalnim Knapčevim pohodom in novoletnim bazarjem.

Ob 16. 30, ko se je Krmelj pričel ovijati v mrak, smo se zbrali pred vrtcem. Pohod je s pozdravnim nagovorom otvorila ravnateljica OŠ Krmelj, ga. Gusta Mirt, otroci vrtca pa so se predstavili s pesmico Snežak in deklamacijo Krmeljski škrat, ki je nastala pod peresom našega nekdanjega učenca Luke Papeža.
Po kulturnem uvodu so se otroci skupaj s starši odpravili osvetljevat krmeljske ulice, spotoma pa so pomahali še Knapcu, ki je vsake toliko časa pokukal na plano.
Nočni sprehod se je končal pred gasilskim domom v Krmelju, kjer so se nam ob pesmi in glasbi predstavili učenci šole. Obiskovalci so si lahko oči odpočili na stojnicah, ki so bile polne čudovitih izdelkov in sladkih dobrot, ki so jih pripravili spretni prsti učencev in otrok ob pomoči mentorjev.
Hvala vsem, ker ste odprli svoja srca in nagradili trud učencev ter otrok s svojimi prispevki.
Veselimo se še ostalih decembrskih dogodivščin s pridihom praznične topline, ki je v našem vrtcu in šoli ne bo manjkalo.
Tanja Culetto, OŠ Krmelj

 
1 2 3 4 5 6 7 8 10 11 12 13

Dostopnost