Skoči na glavno vsebino

V Osnovni šoli Krmelj in vrtcu pri šoli skozi vse leto potekajo dejavnosti, s katerimi skušamo pri učencih in otrocih vplivati na zavedanje pomena zdravega prehranjevanja, ki je v tesni povezavi z lokalno pridelano in predelano hrano. V ta namen smo tudi letos izvedli vseslovenski projekt Tradicionalni slovenski zajtrk, pridružil pa se nam je še župan Občine Sevnica, g. Srečko Ocvirk.
Tradicionalni slovenski_zajtrk
Učenci in otroci so uživali v pirinem kruhu pekarne Bruno iz Gabrijel, maslu kmetije Oblak iz Kladja pri Šentjanžu, se posladkali z medom g. Cirila Kolenca in jabolki Eko kmetije Repovž, vse skupaj pa so poplaknili z mlekom kmetije Končina iz Polja pri Tržišču. Učenci so pripravili tudi kratek kulturni program, zaradi katerega je šel zajtrk še bolj v slast.

ga. ravnateljica_Gusta_Mirt Predstavitev kmetije_Oblak Zaslužni za_slovenski_zajtrk Zajtrk v_Beli_igralnici Zajtrk v_Oranžni_igralnici Zajtrk v_Rdeči_igralnici Zajtrk v_Rumeni_igralnici Zajtrk Zelene_in_modre_igralnice Zajtrk v_šoli g. župan_Srečko_Ocvirk Predstavitev Pekarne_Bruno Kulturni program Nastop prvega_razreda Predstavitev mleka_kmetije_Končina

Dostopnost