Skoči na glavno vsebino

Krmeljčani občinski zmagovalci. Na prvenstvu na katerem sta sodelovali le dve šoli v kategoriji učencev in učenk, se je kljub temu videlo veliko lepih rokometnih potez in medsebojnega spodbujanja ter navijanja za svoja moštva.

V prvi tekmi so se z velikim igriščem prve spoznavale naše učenke, kjer je večina izmed njih imela kar nekaj težav s prilagajanjem na prostor. A precej dostojno so se borile in prikazale kar nekaj lepih potez. Na koncu so sicer Sevničanke pokazale, da so ne zgolj številčnejše temveč tudi tehnično boljše in z več tekmovalnimi izkušnjami. Pa vendar je potrebno omeniti, da je Manca Hočevar precej izstopala v svojih sposobnostih in znanju med zbranimi dekleti na tekmovanju, in le želimo si lahko, da bi se čim več deklet odločilo za rokometno igro, za katero sta se v preteklosti že navdušili Manca in Lea.

Končni rezultat 22:12 v korist Sevničank.

Našo šolo so zastopale: Ema Pelko, Manca Hočevar (7), Manca Dražetič, Klara Hočevar, Zoja Prelogar (1), Aldijana Mulahusić, (1) Brina Lindič, Lea Jontez (2)

Če so naša dekleta še nekoliko neizkušene, pa to ne velja za naše fante, ki pridno trenirajo že tretje leto. In v tem času so si nabrali že kar nekaj tekmovalnih izkušenj, predvsem pa veliko tehničnega znanja.

Kljub napeti in borbeni tekmi so Sevničani morali priznati premoč in se verjetno sploh prvič v rokometnih tekmovanjih soočiti s porazom proti naši mali šoli. Rezultat tekme 22:23. Za prikazano igro in požrtvovalnost, iskrene čestitke vsem fantom.

OŠ Krmelj:
Lenart Gole (6), Kristjan Gole, Filip Končina, Žiga Papež (11), Maj Metelko (1), Timotej Jereb (1), Matic Končina, Nejc Kranjc (3), Nejc Dragan (1), Bor Končina

Foto, Jan Samide in Primož Plazar

Krmelj, 20. 4. 2024                                                                         

Primož Plazar, prof. švz

Dostopnost