Skoči na glavno vsebino

OSNOVNA ŠOLA KRMELJ, v postavi:

Lea Plazar, Hana Plazar, Gal Završnik, Anej Žaja in Jakob Jamnik

je DRŽAVNI PRVAK V BADMINTONU!!!

 

Krmeljčani so pokazali zobe! In to  vsem ostalim osnovnošolcem v državi, ki so tekmovali v kategoriji nelicenciranih tekmovalcev. To so tisti tekmovalci, ki ne tekmujejo pod okriljem badmintonske zveze, imajo pa to izjemno zanimivo in dinamično športno zvrst zelo radi.

Za tem uspehom se seveda skriva dolgoletno delo v okviru popoldanskih  interesnih dejavnosti, ki jih na šoli v popoldanskem času vodi gospod Blaž Holc. Ob tej priložnosti se gospodu Blažu zahvaljujemo za prizadevno delo in seveda čestitamo za vse dosežke.

Na finalno tekmovanje ekip se je uvrstilo 22 slovenskih osnovnih šol. Osnovno šolo Krmelj so zastopali Lea Plazar, ki je bila izvrstna na igrišču in ni izgubila niti enega srečanja. Na tokratnem tekmovanju je premagala tudi tekmovalko, ki ji je preprečila osvojitev naslova državne prvakinje med posamezniki, kjer je nedavno osvojila drugo mesto. Lea je bila izjemno suverena tudi med ženskimi dvojicami, kjer sta sestri Lea in Hana Plazar prikazovali odlične predstave.

Moški del tekmovalne ekipe so tvorili Gal Završnik, Anej Žaja in Jakob Jamnik. Anej in Jakob sta se trudila po najboljših močeh, čeravno nista priigrala točk, sta bila za ekipo zelo pomembna. Gal je igral odločno in odlično tako v igri posameznikov, kot v mešanih dvojicah v paru s Hano Plazar. Za uspeh ekipe so seveda pomembi prav vsi člani in naši učenci so bili tokrat močnejši, spretnejši, morda tudi srečnejši od vseh ostalih.

Za ves trud, delo, požrtvovalnost in izjemno zastopanje naše šole se vsem skupaj iskreno zahvaljujemo in jim ob uspehu čestitamo.

ZELO SMO PONOSNI, DA STE NAŠI UČENCI, UČENCI OSNOVNE ŠOLE KRMELJ.

Vaši uspehi bodo prav gotovo pozitivno vplivali na mlajše učence na šoli in morda se še kdaj razveselimo podobnega uspeha.

Primož Plazar, prof.

Dostopnost