Skoči na glavno vsebino

V petek, 2. junija smo v Vijolični igralnici potegnili rdečo nit do konca, ob zaključku skupine s starši. Udeležilo se je 13 staršev z otroki. Z otroki smo pripravili kratek program in ga v nad pričakovanji tudi odigrali. Staršem smo pokazali, kako izgleda naš jutranji krog, s pozdravčkom, štetjem otrok, označevanjem vremena in urjenjem prepoznavanja svojih simbolov, živali, sebe in urjenjem fine motorike ob vstavljanju svojega znaka v škatlo. Uprizorili smo deklamacijo Dežek pada in Gosenica. Ob spremljavi flavte in kitare smo prepevali pesmice, ki smo se jih naučili. V plesni izvedbi smo najprej napihnili balon zatem pa zaplesali na pesem Zidamo hiško. Naš uradni del se je s plesom tudi zaključil.

Zatem pa smo na oder povabili naše drage starše in jih prosili, da nam pripravijo kratek program z lutko, pesmico ali igrico. Lahko priznamo, da so se odlično znašli. Amadejev oči je poprijel za kitaro in skupaj so nam zapeli pesmico Lisička je prav zvita zver. Kako lepo jih je bilo poslušati. Dragi starši, čestitamo!

Sledila je še podelitev priznanj za vsakega posameznega otroka, ob koncu vrtčevskega leta. Zatem pa druženje in igra na igralih in v peskovniku, ob sladoledu, jagodah, češnjah, piškotih, soku, vodi…

Dragi starši še enkrat hvala Vam za sodelovanje, vsakršno pomoč in prijazno besedo. Ste prisrčni starši, naj Vam zaupava, da nama bo knjižica malega bralčka ostala en najlepši spomin vaših otrok. Hvala Vam ker ste in ker nama zaupate.

 

Vzgojiteljici Mojca Erman in Barbara Ocvirk

Dostopnost