Skoči na glavno vsebino
Ines Luka_NinaLetošnje šolsko leto je za učence in mentorje Osnovne šole Krmelj izredno uspešno. Že jeseni smo poročali o zlatem priznanju s področja biologije, ki ga je osvojila Nina Pavlin, učenka 9. razreda. Le nekaj mesecev za tem sta svoje znanje in sposobnosti dokazala devetošolka Ines Metelko z zlatim priznanjem iz slovenščine in osmošolec Luka Gole, ki je zlato dosegel na tekmovanju iz kemije.

Da se z veliko vloženega truda in s trdim delom pride do uspeha, so dokazali tudi učenci, ki so osvojili srebrna priznanja na tekmovanjih iz znanja: Nina Pavlin iz znanja slovenščine, angleščine, matematike in sladkorne bolezni, Ines Metelko iz slovenščine, zgodovine in sladkorne bolezni, Luka Gole je srebro dosegel pri fiziki in matematiki, Aljaž Končina pa v znanju astronomije. Izkazali so se tudi mlajši učenci, saj so veselošolsko srebro osvojili četrtošolci Val Vidmar, Jošt Fister in Naja Mole ter petošolka Jessica Jaklič. Če k temu dodamo še številna bronasta priznanja, ki jih je dosegla tretjina naših učencev, je košara znanja polna.
Mentorji smo na dosežke učencev zelo ponosni. Vsi smo uspešno motivirali učence, jim pomagali pri spopadanju s kupi literature, skupaj z njimi raziskovali, predvsem pa smo jih spodbujali. Veseli smo, da so si učenci postavili jasne cilje ter z veliko volje tlakovali pot do uspeha.
Mentorji učencev Osnovne šole Krmelj
Dostopnost