Skoči na glavno vsebino

Spoštovani!

 

Obveščamo vas, da je bila pri eni izmed strokovnih delavk vrtca pri Osnovni šoli Krmelj potrjena okužba z virusom COVID-19. Vodstvo šole je bilo o tem obveščeno danes, 30. 9. 2020. O potrjeni okužbi smo nemudoma obvestili ustanoviteljico in starše otrok oddelka, v katerem je bila potrjena okužba. Otrokom in strokovnim delavkam vrtca, ki so bili v neposrednem stiku z okuženo, bo skladno z navodili NIJZ in pristojnega ministrstva odrejena karantena.

V celotnem zavodu smo sprejeli vse ukrepe za preprečitev nadaljnjih okužb, skladno z navodili NIJZ in pristojnega ministrstva. Stopili smo v stik z vsemi starši in zaposlenimi ter jih prosili, naj redno spremljajo obvestila NIJZ poslana na njihove elektronske naslove. Celoten oddelek ter prostore, kjer se je gibala okužena oseba, bomo v sodelovanju z Občino Sevnica dodatno razkužili.

Prosimo vas, da v obdobju 14 dni spremljate zdravstveni stanje svojega otroka. Če se pri vašem otroku v tem obdobju pojavijo znaki akutne okužbe dihal (npr. prehladni znaki, kašelj, vročina, težko dihanje, slabo počutje), se o nadaljnjih navodilih posvetujte z osebnim zdravnikom oziroma pediatrom.

Zagotavljamo vam, da vzgojno-izobraževalno delo z otroki ostalih oddelkov poteka nemoteno, v skladu z zadnjimi ukrepi in priporočili pristojnega ministrstva in NIJZ.

Hvala za razumevanje in lep pozdrav,

V Krmelju, 30. 9. 2020

Obvestilo za javnost 30 9 2020

Gusta Mirt, prof.,

ravnateljica

 

Dostopnost